خانم هژبری آموزش سالاد گل کلم با مرغ 98/10/12

امتیاز کاربران :**/*3
ضعیفعالی 
981012ashpaze
خانم هژبری آموزش سالاد گل کلم با مرغ 98/10/12

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 


مواد لازم :

گل كلم ريز خرد شده ٤٠٠الي ٥٠٠گرم

فيله مرغ ٨عدد

روغن زيتون ٣ق س

سس فلفل يك ق س

فلفل قرمز تند و شيرين هر كدام ١ق چ

ماست شيرين يك پيمانه

سير دو حبه

کره آب شده ۳الی۴ ق س

نمك و فلفل سياه به ميزان لازم

روش تهيه :

ماهيتابه را روي حرار گذاشته و روغن زيتون را به همراه گل كلم خرد شده داخل ماهيتابه ميريزم و تا نرم شدن به تفت دادن ادامه ميدهيم ،نمك و فلفل سياه اضافه كرده و از روي حرار برميداريم

جداگانه فيله ها رو گريل ميكنيم به همراه كمي نمك و فلفل سياه (ميتونيم از قبل فيله ها را با كمي ماست و روغن و نمك و فلفل مزه دار كنيم )

سپس جداگانه كره و سس فلفل و پودرهاي فلفل را حرارت ميدهيم و به عنوان سس روي سالاد اماده ميكنيم

ماست و سير را با نمك و فلفل سياه مزه دار ميكنيم

در ظرف مورد نظر اول گل كلم، بعد ماست و سير و بعد سس مورد نظر و در انتها فيله هاي سرخ شده را مي ريزيم.

 

 

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها