خانم کامیار آموزش تهیه کیک گلابی 98/10/11

امتیاز کاربران :**/*1
ضعیفعالی 
981011ashpaze
خانم کامیار آموزش تهیه کیک گلابی 98/10/11

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 



مواد لازم:

گلابی ٤ تا٥ عدد

آب لیمو ٢ ق س

شکر ١٥٠ گرم

تخم مرغ ٣عدد (درشت)

کره ١٢٥ گرم

بکینگ پودر ١/٢ ق چ

وانيل ١/٨ ق چ

آرد ٢٠٠ گرم

پودر بيسكويت ٤ ق س

پودر شكر براي تزيين

روش تهیه:

گلابي ها را پوست بگيريد و در ظرفی بچینید، آبلیمو و دو قاشق شکررامخلوط کنید، روی انها بریزید. زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا کنید. زرده تخم مرغ و وانيل وشکر وکره را با همزن خوب مخلوط کنید سپس بکینگ پودر را به آرد اضافه کنید و آرد را به مایه زرده تخم مرغ اضافه و مخلوط کنید.                                  

سفیده تخم مرغ ها بزنیدتا سفت شودودر آخربه مایه اصلی اضافه کنید. قالب را چرب کنیديا با كاغذ روغني بپوشانيد سپس کف و دیواره ها رابا پودر بيسكويت بپوشانيد، خمیر رادر قالب ٢٠ سانتی بریزید و گلابيها راروی آن قراردهید. کیک را در طبقه وسط در دمای 175 درجه سانتیگراد بمدت 35 دقیقه قراردهید تا پخته شود سپس آنرا از فر خارج کنید و پس از خنک شدن روی آن پودر شکر بریزید.

 

 

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها