خانم عبادی مقدم/ کیک فنجانی نسکافه 98/10/10

امتیاز کاربران :**/*4
ضعیفعالی 
981010ashpaze
خانم عبادی مقدم/ کیک فنجانی نسکافه 98/10/10

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 



مواد لازم:

تخم مرغ ۲عدد

شکر سفید ۸۰گرم

شکر قهوه ای ۴۰گرم(میشود فقط شکر سفیذ استفاده کرد)

آرد ۲۰۰گرم

بکینگ پودر ۲ق چ

شیر ۱/۲ پیمانه

نسکافه ۱ق س

پودر بادام ۳۰گرم

وانیل کمی

کره/مارگارین ۱۲۵گرم

قالب یا کاغذ مخصوص کاپکیک

روش تهیه:

کره به دمای محیط رسیده را با شکرها با همزن مخلوط میکنیم تا سبک و یک دست بشه، تخم مرغ و وانیل رو‌اضافه میکنیم تا مخلوط بشن و پودر بادوم رو اضافه میکنیم، نسکافه را داخل شیر حل میکنیم، مخلوط آرد و ب پ الک شده و ترکیب شیر و نسکافه را به تناوب به مواد اضافه کرده و هم می زنیم، مواد را در کاغذهای مخصوص کاپکیک تا ۲/۳ پر میکنیم، در فر ۱۸۰درجه از قبل گرم شده به مدت ۲۰دقیقه می پزیم و با سیخ چوبی چک میکنیم.

 

 

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها