آقای قاسمی / آموزش طاجین مرغ و آلو غذای ملل 98/10/9

امتیاز کاربران :**/*4
ضعیفعالی 
981009ashpaze
آقای قاسمی / آموزش طاجین مرغ و آلو غذای ملل 98/10/9

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 




مواد لازم:

الوسیاه خشک ۱۰۰ گرم

برگ زردالو خشک یا قیصی ۱۰۰ گرم

پیاز اعدد

سیر ۲ حبه

زعفران مقداری

کمی کنجد

گوشت سینه مرغ ۳۰۰ گرم

شکر ۱قاشق

ادویه شامل دارچین زنجبیل زیره پودر تخم‌گشنیز و زیره و پودر میخک و پودر لیمو ۱ قاشق غذا خوری

نمک وپاریکا یا فلفل سیاه مقداری

برگ بو ۱عدد

روش تهیه:

گوشت را همراه با برگ بو پیاز و سیر پخته بقیه پیاز را خلالی خرد کرده و در کمی روغن و یا کره سرخ کرده الو و قیصی را اضافه میکنیم بهمراه ادویه ها و گوشت رو به مواد اضافه کرده کمی هم از اب گوشت در ظرف ریخته میگذاریم تا کامل مواد باهم مخلوط شود وبپزد تا جا بیفتد کمی شکر به دلخواه و زعفران هم در اخر اضافه شود.

سعی کنید این غذا رو در ظرف سفالی بپزید تا خوشمزگی این غذای خوشمزه دوچندان شود.




 

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها