خانم شیرالی آموزش نان و اسفناج و پنیر 98/10/7

امتیاز کاربران :**/*4
ضعیفعالی 
981007ashpaze
خانم شیرالی آموزش نان و اسفناج و پنیر 98/10/7

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 




مواد لازم:

آرد ۲۵۰ گرم

مخمر (خشک فوری) ۵ گرم

شکر ۲۰ گرم

ماست ۵۰ گرم

تخم مرغ ۱ عدد

پوره اسفناج ۱۰۰ گرم

مواد میانی:

پنیر ۱۰۰ گرم

مغز گردو ۵۰ گرم

مواد رویه:

آرد برنج ۱ ق س

پودر کاکائو ۱ ق چ

نمک ۱/۸ ق چ

شکر ۱/۲ ق چ

مخمر ۱/۲ ق چ

روغن ۱/۲ ق چ

آب ۲ ق س

کره ۲۵ گرم

روش تهیه خمیر:

آرد ؛ نمک؛ شکر و مخمر را با هم ترکیب کرده سپس ماست را اضافه نمایید. تخم مرغ را با چنگال همزدن و به ترکیب اضافه کنید سپس پوره اسفناج را اضافه کنید و در آخر کره را اضافه کرده و خوب ورز دهید تا خمیر صاف و یکدستی حاصل شود. از خمیر چونه های ۷۰ گرمی برداشته و از مواد میانی پنیر و گردو بریزید و گرد کنید سپس یک چونه ی ۱۵ گرمی به عنوان سر لاک پشت برداشته و گرد کنید و در کنارش قرار دهید و چهار تا چونه ی ۸ گرمی به عنوان دست و پاهای لاک پشت و در اطراف خمیر ۷۰ گرمی قرار دهید و در سینی فر که کف آن را چرب کرده اید قرار دهید . در محل گرم به مدت ۳۵ تا ۴۵ دقیقه استراحت دهید تا ...

 

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها