خانم بهجویان آموزش کاچی بلغور گندم 98/10/1

امتیاز کاربران :**/*5
ضعیفعالی 
981001ashpaze
خانم بهجویان آموزش کاچی بلغور گندم 98/10/1

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 



مواد لازم:

بلغور گندم ٣پيمانه

گوشت چرخ شده ٣٠٠ گرم

روغن حيواني يا كره ٣ق غ

پياز دو عدد متوسط

كشك نصف پيمانه

عصاره گوشت يا قلم نصف پيمانه

نعناع خشك دو ق س

روغن مايع ٢ق غ

نمك ، فلفل ، زردچوبه به ميزان لازم

روش تهیه:

از چند ساعت قبل، بلغورها با آب سرد خيس داده شود.

ابتدا بلغورهاي خيس خورده با آب روي شعله قرار گرفته تا پخته شود. (مثل پختن برنج) كمي نمك و عصاره قلم هم در حين پخت اضافه شود. وقتي آب بلغورها كشيده شد شعله را كم كرده و اجازه ميدهيد تا بلغور دم بكشد.

درون تابه كمي روغن حيواني ريخته به همراه روغن مايع، يكي از پيازها به صورت نگيني خرد شده به روغن اضافه شود.

گوشت چرخ كرده به همراه يك پياز رنده شده و نمك و فلفل و كمي زردچوبه خوب ورز داده به صورت قلقلي هاي كوچك در آمده و به پياز كه كمي سرخ شده اضافه شود.

براي سرو اين غذا ابتدا بلغور پخته درون ظرف تختي ريخته شده روي آن كشك و در آخر از مواد گوشت و پياز و نعناع روي كشك ريخته شود

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها