خانم کامیار آموزش تهیه باسلق 98/9/27

امتیاز کاربران :**/*5
ضعیفعالی 
980927ashpaze
خانم کامیار آموزش تهیه  باسلق 98/9/27

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 



مواد لازم :

شکر٥٠٠گرم

آب ١٢٥میلی لیتر

نشاسته گل ١٥٠میلی لیتر

آب سرد اضافی٥٠٠ میلی لیتر

پودر هل ١/٤ ق چ

جوهرلیمو١/٤ق چ

گلاب ٢٥٠ ق چ

كره ٣٠ گرم

پودر نارگیل، گردو، گل سرخ به مقدار لازم

روش تهیه :

نشاسته گل و آب سرد اضافی را در ظرفی مخلوط کنید وزمان دهید تا نشاسته در آب سرد حل شود ودر ظرفی آب و گلاب و هل و شکر را روی حرارت قراردهید تا قوام بیاید سپس به غلظت که رسید جوهر لیمو را اضافه کنید و محلول نشاسته حل شده را کم کم اضافه کنید وبا قاشق چوبی هم بزنید تا محلول کاملا غلیظ شود .

سپس كره را اضافه كنيد و زمان دهيد مواد خنك شود سپس روي ميز مار بادست به مدت ٥ دقيقه ورز دهيد

سپس قالب های تک نفره با پودر نارگیل بپوشانید ویک نیمه گردو در کف ظرف قراردهید وچند برگ گل سرخ کنار گردو ها قرار داده و قالب ها را با مواد باسلوق پر کنید و بمدت یک ساعت در یخچال قراردهید تا سفت شود.

 

 

­­­­­

.

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها