حسین زنجانی مرغ ترش با برنج گل کلم 98/9/25

امتیاز کاربران :**/*3
ضعیفعالی 
980925ashpaze
حسین زنجانی مرغ ترش با برنج گل کلم 98/9/25

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 




مواد لازم:

ران مرغ ٤ عدد

دانه انار ١ پيمانه

آب انار 1 پيمانه

رب انار ١/٢ پيمانه

سير ٤ حبه

زنجبيل تازه ١/٢ ق چ

كدو حلوايي ٣٠٠ گرم

گل كلم ٥٠٠ گرم

شويد ٤ ق غ

نمك،فلفل سياه، دارچين به مقدار دلخواه

عصاره مرغ ١ عدد

عسل ٢ ق غ

روغن زيتون به مقدار لازم

بادام زميني ١٠٠ گرم

روش تهیه:

مرغ ها را داخل يك كاسه گذاشته و به آن نمك،فلفل،دارچين،نصف عصاره مرغ،آب انار، رب انار،دان انار،زنجبيل و ٢ حبه سير رنده شده را افزوده و خوب با دست مخلوط كرده تا طعم و مزه به مرغ بنشيند، روي آن را بسته و به مدت ٦ الي ١٢ ساعت داخل يخچال قرار دهيد تا مزه ها به مرغ بنشيند. حال مرغ ها را داخل تابه چيده و در كنار آن كدو هاي خورد شده را چيده و از سس و انار ها روي مرغ و كده افزوده،كمي روغن زيتون به همراه كمي نمك و فلفل و پودر دارچين و عسل را روي مواد افزوده و آن را داخل فر به مدت ٤٠ تا ٥٠ دقيقه با دماي ٢٠٠ درجه سانتيگرايد اجازه پخت دهيد.

قابلمه اي را آب ريخته و زماني كه به جوش آمد گل كلم ها ...

 

 

 

­­­­­

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها