خانم طوقانی آموزش کیک پنیر انار 98/9/19

امتیاز کاربران :**/*11
ضعیفعالی 
980919ashpaze
خانم طوقانی آموزش کیک پنیر انار 98/9/19

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 



موادلازم برای لایه کیکی:

دوبسته بیسکوییت شکلاتی پتی بور

۱۵۰ گرم کره

یک چهارم لیوان شیر

بیسکوییت هاروباغذاسازپودرکرده وباکره ذوب شده وشیرمخلوطش کنید.

ته قالب کمربندی کاغذروغنی انداخته ومخلوط بیسکوییتی رو روش پخش کنید.

نکته: لایه بیسکوییتی رو نه خیلی فشارش بدید نه خیلی کم حتما هم شیربریزید. اگه زیادفشارش بدید سفت میشه واگه کم فشارش بدید وامیره موقع برش.

لایه پنیری:

یک بسته ژله انار

۱ لیوان آب جوش

یک بسته ۵۰۰ گرمی خامه فرم گرفته شیرین قنادی

یک بسته ۲۰۰ گرمی پنیرماسکارپونه

انار دون شده به میزان لازم

ژله رو با۱ لیوان آب جوش مخلوط کرده وبگذارید کاملا خنک بشه.

پنیربه دمای محیط رسیده وخامه رو باهمزن زده ومخلوطشون کنیدسپس ژله خنک شده رو ریخته وباهمزن بزنیدشون.

مخلوط خامه ای رو روی مواد بسکویتی ریخته وحدود یک تادوساعت در یخچال بگذاردش تاکامل خودش روبگیرد.

لایه ژله ای:

نصف پیمانه انار دون شده

ژله انار یک بسته

آب جوش ۱/۵لیوان

ژله انار روبا آب جوش هم زده وبذارید کاملا خنک بشه ..

 

­­­­­

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها