سید مهدی حسینی / آموزش ته انداز مرغ و لبو 98/9/11

امتیاز کاربران :**/*1
ضعیفعالی 
980911ashpaze
سید مهدی حسینی / آموزش ته انداز مرغ و لبو 98/9/11

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 


مواد لازم:

برنج ۴پیمانه/ مرغ ۳۰۰گرم

لبو/ هویج 1عدد

پیاز ۱عدد درشت

زرشک ۲قاشق غذاخوری

زعفران۲قاشق غذاخوری حل شده در آب

پاپریکا/ رزماری/ فلفل سفید نصف قاشق چایخوری

نمک و روغن

روش تهیه:

مرغ هارا با پیاز و رزماری و پاپریکا و فلفل و‌نمک مزه دار می کنیم. ان هارا در روغن تفت می دهیم و‌کف قابلمه می چینیم. یک کفگیر برنج زعفرانی را روی مرغها ریخته و بعد لبوی رنده شده و‌هویج رنده به همراه پیاز داغ شده را که تفت داده ایم روی برنج ریخته و لایه بعدی برنج سفید را ریخته و‌دم میکنیم. روی غذارا با زرشک تزیین می کنیم.

­­­­­

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها