خانم عیوضی/ آموزش کیک هویج و گردو 98/9/10

امتیاز کاربران :**/*4
ضعیفعالی 
9809010ashpaze
خانم عیوضی/ آموزش کیک هویج و گردو 98/9/10

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 



مواد لازم:
تخم مرغ ۳ عدد
شکرقهوه ای ۲۰۰ گرم
روغن مایع نصف پیمانه
آرد گندم ۲۰۰ گرم
گردو خردشده نصف پیمانه
هویج فرنگی ۲۵۰ گرم
وانیل  ۱/۴ ق چ
بیکینگ پودر  ۲‌ ق چ
نمک یک پینچ
دارچین یک ق چ

روش تهیه:
فر روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
تخم مرغ و شکر وانیل را با همزن برقی مخلوط کرده تا تغییر رنگ و حجم دهند. روغن مایع و پوره هویج را افزوده و مخلوط کنید. مواد خشک راباهم مخلوط و الک کنید وبه باقی مواد اضافه کنید. در نهایت گردوی خردشده را اضافه کرده ، قالب میان تهی را با روغن چرب و آردپاشی کنید، مایع کیک را داخلش ریخته و برای مدت تقریبی ۴۰ دقیقه در طبقه وسط فر بپزید.

نکته: از پوره انواع میوه و صیفی جات ، می‌توانید استفاده کنید . برای مثال: خرمالو ، سیب ، هلو ، به، کدوحلوایی، اسفناج، هویج

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها