خانم فلاحی آموزش نان و پیازچه و فلفل 98/8/22

امتیاز کاربران :**/*2
ضعیفعالی 
980822ashpaze
خانم فلاحی آموزش نان و پیازچه و فلفل 98/8/22

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 



آرد ۲۲۵ گرم

بکینگ پودر ۴ ق چ

نمک ۱ ق چ

پودر پاپریکا ۱ ق چ

پنیر پیتزا ۸۰ گرم

پبازچه تازه خرد شده ۱۰ شاخه

فلفل دلمه ای قرمز نصف عدد

پنیر تست ورقه ای ۴ عدد

تخم مرغ ۱ عدد

کره آب شده ۴۰ گرم

شیر به دمای محیط رسیده ۱۵۰ میلی لیتر

روش تهیه :

ابتدا شیر، تخم مرغ، کره را مخلوط کرده و کنار میگذاریم، در ظرفی دیگر آرد، بکینگ پودر، نمک ، پودر پاپریکا، پیازچه، فلفل دلمه ای، پنیر تست را مخلوط کرده و نیمی از پنیر پیتزا رو هم اضافه میکنیم و سپس مواد تخم مرغی را اضافه میکنیم و خوب ترکیب می کنیم

قالب پاند کیک یا مستطیل ۲۰ در ۲۰ را چرب و حتما کاغذ روغنی می اندازیم و مواد را داخلش ریخته و کمی دست را آرد زده و سطح خمیر صاف کنید و سپس مابقی پنیر پیتزا و کمی پیازچه رویش میپاشیم و در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه تا سطح نان طلایی شود.

 

 

 

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها