منصوره سادات حسینی / آموزش قروتی بادمجان 98/8/21

امتیاز کاربران :**/*2
ضعیفعالی 
980821ashpaze
منصوره سادات حسینی / آموزش قروتی بادمجان 98/8/21

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 



مواد لازم:

بادمجان ۵۰۰ گرم

کشک (قروتی) ۵۰۰ میلی لیتر

گوجه ۲۰۰ گرم

پیاز ۲۵۰ گرم

سیر ۳۰ گرم

گردو ۶۰ گرم

نعنا و کاکوتی (آنخ)۱۰ گرم

ادویه زردچوبه زیره فلفل به میزان لازم

روغن ارده کنجد به میزان لازم

روش تهیه:

بادمجانها را پوست کنده و حلقه ای کنید، داخل اب نمک بریزید تا چهار ساعت بماند، ازصافی رد کنید تا حسابی ابش کشیده شود وداخل تابه سرخ کنید نیمی از پیازهارا تفت دهید وروی بادمجان با گوجه های نگینی شده بریزید زیره وزردچوبه وفلفل زده و با حرارت پایین پخته شود

در کناری کشک (قروت) را باپودر گردو در مخلوط کن بریزید تا حسابی روغن گردو دربیاید بعد داخل قابلمه پیازداغ نعناوکاکوتی را تفت بدهید وکشک را اضافه کنید وقتی یک جوش خورد خاموش کنید، موقع سرو درکاسه قروت را بریزید ونان خشک خورد کرد وبا بادمجان و سبزی خوردن میل کنید.

 

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها