خانم الوند آموزش مرغ شکم پر 98/8/19

امتیاز کاربران :**/*2
ضعیفعالی 
980819ashpaze
خانم الوند آموزش مرغ شکم پر 98/8/19

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 


مرغ ۱عدد (۸۰۰ تا ۱۲۰۰ گرم)

گردو ۱۵۰گرم

پیاز متوسط ۳عدد

رب ازگیل یا رب الوچه ۵ ق غ

نمک وفلفل ۱/۲ ق غ

آب ۳ لیوان

روش تهیه:

اصالت لونگی یا مرغ شکم پر در استارا یعنی غرب گیلان طبخ میشود وهرچه به طرف شرق نزدیک میشود افزودنیهای ان ازقبیل سبزیجات محلی به ان اضافه میگردد.اما اونگی استارا به اینصورت است که:

یک عدد مرغ که بهتر است کوچک باشد را انتخاب کرده و قسمتهای سینه وران را با چنگال ویا سیخ چوبی سوراخ میکنیم تا بهتر مزه بگیرد مرغ را یک رو روز قبل مزه دار میکنیم، به اینصورت که ۲قاشق از رب ازگیل یا رب الوچه ویا مخلوطی از هر دو را در اب مخلوط میکنیم(در ظرف شیشه ای ویا پلاستیک)کمی نمک به اب اضافه کرده ومرغ را در ان قرار میدهیم درب ظرف را گذاشته ودر یخچال قرار میدهیم.

برای ادامه پخت وقتی مرغ مزه دار شد، گردو ساییده شده وپیاز رنده شده نمک وفلفل را با هم ترکیب میکنیم ۲/۳مواد را در شکم مرغ میریزیم وشکم مرغ را با خلال دندان فیکس میکنیم تا مواد بیرون نریزد...

 

 

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها