خانم صادقی آموزش ماکارونی با سس ریحان 98/8/18

امتیاز کاربران :**/*3
ضعیفعالی 
980818ashpaze
خانم صادقی آموزش ماکارونی با سس ریحان 98/8/18

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 



مواد لازم:

اسپاگتی ۵۰۰گرم

سینه مرغ ۱ عدد

بادام زمینی ۵۰گرم

ریحان تازه ۱۰۰گرم

پنیر پارمسان ۵۰گرم

روغن زیتون ۲/۳لیوان یا ۲۰۰سی سی

نمک و فلفل سیاه و قرمز و زعفران پاپریکا مقداری

روغن سرخ کردنی کمی

لیمو ترش تازه ۱عدد

روش تهیه :

سینه مرغ را برش های مربع کوچک زده از چند ساعت قبل با نمک ، زعفران ، فلفل سیاه و پاپریکا و قرمز مزه دار کنید

اسپاگتی ها را در آب جوش و نمک و کمی روغن خوب بجوشانید

بادام زمینی را از پوست خودش جدا کرده سپس آسیاب کنید بعد با دو حبه سیر و روغن زیتون و پنیر پارمسان میکس کنید

در ماهی تابه ای ابتدا سینه مرغ را سرخ کرده و کنار بگذارید سپس سس آماده شده و اسپاگتی های آب کش شده را روی شعله کم حرارت داده تا سس کاملا به خورد اسپاگتی برود

در ظرف پذیرایی ریخته و با پنیر پارمسان و ریحان و مرغ سرخ شده تزیین کنید.

 

 

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها