خانم کامیار آموزش تهیه کیک زرشک 98/8/16

امتیاز کاربران :**/*0
ضعیفعالی 
980816ashpaze
خانم کامیار آموزش تهیه  کیک زرشک 98/8/16

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 



مواد لازم:

زرشک نصف پیمانه

تخم مرغ 2 عدد

شکر نصف پیمانه

وانیل یک چهارم قاشق چ

روغن مایع نصف پیمانه

شیر یک سوم پیمانه

آرد یک و نيم پیمانه

بیکینگ پودر یک قاشق چ

روش تهیه:

زرشک را روی پارچه یا دستمال کاغذی پهن کنید تا رطوبت اضافی‌اش خشک شود، سپس تخم مرغ، شکر و وانیل را پنج دقیقه با همزن بزنید. روغن مایع را اضافه و یک دقیقه بزنید. سپس شیر را نيز اضافه كنيد و با همزن بزنید. آرد و بیکینگ پودر را باهم مخلوط کنیدو در دو مرحله روی مواد الک کنید و با همزن دستی مخلوط کنید. دقت کنید که بعد از اضافه کردن آرد و بیکینگ پودر نباید مواد را زیاد هم بزنید چون پف کیک می‌خوابد، خیلی کم در حد مخلوط شدن مواد کافی است. یک قاشق آرد در یک کاسه بریزید و زرشک‌ها را اضافه و به آرامی مخلوط کنید و در یک صافی بریزید و اضافی آرد را بتکانید.

سپس به مواد اضافه کنید و خیلی کم و آرام با لیسک مخلوط کنید و در قالب بریزید.

بعد درون فر که از یک ربع قبل با دمای ۱۸۰ درجه روشن کرده اید بگذارید به مدت ٣٥دقيقه بپزید

 

 

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها