آقای قاسمی / آموزش قابلی پلو 98/8/13

امتیاز کاربران :**/*0
ضعیفعالی 
980813ashpaze
آقای قاسمی / آموزش قابلی پلو 98/8/13

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 


مواد لازم:

گوشت گوسفندی و یا سینه مرغ ۳۰۰ گرم

برنج دو پیمانه

هویج سه عدد

کشمش سه چهارم پیمانه

خلال بادامیک ق غ

زردچوبه یک ق غ

خرما ۶ عدد

پیاز۱عدد

پودر زیره، پودر میخک، پودر جوز هندی، پودر هل و دارچین جمعا سه قاشق چای‌خوری و پودر زنجبیل

زعفران یک ق غ

روغن و نمک

روش تهیه:

اول پیازها رو خلالی خرد کرده و در کمی روغن سرخ کرده سینه مرغ را اضافه کرده بهمراه ادویه ها تفت میدهیم تا رنگ‌مرغ عوض شود سپس هویچ را اضافه کرده و کمی اب ربخته تا هویچ ها نرم‌شود کشمش و خلال بادام و زعفران رو هم ریخته و در اخر خرما هم اضافه شود و از مواد در لابه لای برنج ابکش شده گذاشته و دم میزاریم و اماده سرو هست میتونیم با زرشک و خرما و خلال بادام تزیین کنیم.

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها