خانم عیوضی/ پیراشکی سیب 98/8/4
![]() |
خانم عیوضی آموزش پیراشکی سیب 98/8/4 |
برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید
مواد لازم:
نصف لیوان شیر
۳عدد... تخممرغ
۱۲۰ گرم آرد سفید الک شده
۲قاشق س روغن مایع
وانيل كمي
۱قاشق م بگينگ پودر
نمک اندكي
مواد لازم برای سیب ،
داخل خمیر
۲عدد سیب
خاک قند به میزان لازم
روغن سرخکردنی به میزان لازم
روش تهیه:
ابتدا باید خمیر بنیه را تهیه کنید. برای این کار، کافی است که نمک وانيل را داخل شیر سرد حل کنید و تخممرغها را به آن بیفزایید. بعد از اینکه تخممرغ و شیر را کاملا هم زدید، آرد و روغن را اضافه کنید و مایه خمیر را آنقدر هم بزنید تا کاملا یکدست شود. بعد از آماده شدن خمیر، پوست سیبها را بکنید، آنها را حلقه حلقه کنید و دانههای وسط میوه را بهصورت دایرهوار دربیاورید. حالا این حلقههای سیب توخالی را ابتدا داخل خاک قند و سپس در خمیر بنیه بغلتانید و در نهایت آنها را سرخ کنید.
بهتر است برای اینکه بنیه سیب روغن اضافی بهخود نکشد، سیبها را داخل ظرفی کوچک و گود که روغن آن حداقل یک بند انگشت بوده و از قبل گرمشده است، سرخ کنید و سپس ...