خانم بخشی / آش خشکبار همدان 98/7/25

امتیاز کاربران :**/*1
ضعیفعالی 
980725ashpaze
خانم بخشی / آش خشکبار همدان 98/7/25

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 


مواد لازم:

سبزی آش: پانصدگرم خردشده

عدس: یک پیمانه

لوبیا چیتی: یک پیمانه

نخود: یک پیمانه

استاک گوشت : دو پیمانه

پیاز: 2 عدد

روغن: سه قاشق سوپ خوری

نمک وفلفل وزردچوبه :به میزان لازم

آلوی خشک :صد گرم

قیسی : صد گرم

گوشت سردست :۲۰۰ گرم

شیره انگور : یک پیمانه

سرکه : یک دوم پیمانه

رشته آش : ۳۰۰ گرم

آلبالوی خشک : ۵۰ گرم

نعنا خشک : دو ق سوپ خوری

سیرتازه : یک بوته

روش تهیه:

ابتدا داخل قابلمه مناسب پیازهای ریز خرد شده را همراه زردچوبه تفت داده و سپس لوبیا چیتی، عدس، نخود را که از قبل خیس کرده و سپس پخته بودیم به همراه آب گوشت اضافه می کنیم، از گوشت سر دست هم استفاده کنیم و بعد از پخت گوشت کاملا کوبیده و همراه استاک آن به آش اضافه کنیم و آب به اندازه لازم اضافه کرده و به مدت کافی روی اجاق می گذاریم با شعله کم خوب بپزد. سپس ، سبزی آش و نمک و فلفل رااضافه کرده . بعد از نیم ساعت از ریختن سبزی آش، خشکبارها را که از شش ساعت قبل خیس کرده بودیم اضافه می کنیم ونیم ساعت بعد از پخت خشکبارها رشته آش را افزوده...



 

 

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها