خانم عابدی آموزش تبوله و حمص 23

امتیاز کاربران :**/*3
ضعیفعالی 
980723ashpaze
خانم عابدی آموزش تبوله و حمص 98/7/22

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 



پيش غذا هاي لبناني

روش تهيه تبوله:

جعفري و نعناي ساطوري يك پيمانه

بلغور گندم دو قاشق

دو عدد گوجه فرنگي نگيني شده

پياز چه ي ريز شده ٦-٧ عدد

آبليمو ترش تازه نصف پيمانه

روغن زيتون يك سوم پيمانه

بلغور ها رو يك ساعت قبل خيس مي كنيم مواد رو با هم مخلوط مي كنيم و به مدت يك ساعت در يخچال استراحت مي دهيم

روش تهيه حمص:

نخود پخته يك پيمانه

ارده نصف پيمانه

ابليمو نصف پيمانه

روغن زيتون نصف پيمانه

سير دو حبه

نخود وسير را داخل غذا ساز ريخته و خوب مخلوط مي كنيم ارده روغن زيتون و آبليمو رو بهش اضافه مي كنيم وخوب مخلوط مي كنيم اگر سفت شد كمی اب نخود بهش اضافه مي كنيم ، غلظتش بايد مثل ماست چكيده بشه

 

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها