خانم عابدی آموزش هویج پلو و فیله حلزونی 98/7/18

امتیاز کاربران :**/*6
ضعیفعالی 
ashpaze 980718
خانم عابدی آموزش هویج پلو و فیله حلزونی 98/7/18

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 


مواد لازم:

سه عدد هویج خلالی خرد شده

برنج ۲ پیمانه

کره ۱۰۰ گرم

شکر نصف پیمانه

چوب دارچین

زعفران آبزده

.فیله مرغ. ۴۰۰ گرم

شیر یک پیمانه

.

ابتدا هویج های خلالی را بهمراه کره کمی تفت می دهیم ، تا کم سبک شود ، سپس شکر را اضافه می کنیم و نصف لیوان آب و اجازه میدهیم به مدت یک ربع کمی نیم پز شود بهمراه نصف قاشق چایخوری نمک و چوب دارچین بعد لا به لای برنج جوشیده و آبکش شده می ریزیم و اجازه میدهیم که دم بکشد

.

برای فیله حلزونی

هر فیله مرغ را از طول به دو قسمت برش می دهیم ، و داخل ظرفی بهمراه شیر به مدت حداقل یک ساعت استراحت می دهیم ، اضافه کرد شیر باعث میشود بافت فیله هنگام سرخ شدن ، نرم و آبدار باقی بماند

زمانی که خواستیم فیله ها را سرخ کنیم کمی نمک اضافه می کنیم و هر کدام از برش های نواری رو با دست رول کرد و در تابه قرار میدهیم

فیله ها باید به صورت منظم و کنار هم در تابه قرار بگیرند که حالتشان حفظ شود در زمان پخت

در اخر هم زعفران اب زده اضافه می کنیم و ...



 

 

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها