خانم الوند آموزش اسفناج پلو 98/7/9

امتیاز کاربران :**/*3
ضعیفعالی 
980709ashpaze
خانم الوند آموزش اسفناج پلو 98/7/9

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 



مواد لازم:

اسفناج ۶۰۰تا ۸۰۰گرم

برنج ۲پیمانه

فیله مرغ ۶۰۰ گرم

پیاز داغ   ۵ق.س

اب ۳لیوان

روغن ۱/۲پ

نمک ۱ق چ

پودر سیر ۲ق چ

روش تهیه:

فیله مرغ را شسته و آن را با نمک وفلفل مزه دار میکنیم، بعد از نیم ساعت آن را سرخ میکنیم.

اسفناج را شسته وبعد میپزیم وبدون اب وزن کرده پخته ان را کمی تفت میدهیم وپیاز داغ به ان اضافه میکنیم وهمچنین پودر سیر ونمک.

دو پیمانه برنج را شسته ودر ظرفی که قراراست در فر بگذاریم میریزیم اسفناج را هم اضافه میکنیم وهمراه ۳لیوان اب یا عصاره مرغ(در صورت استفاده از عصاره نمک را حذف کنید)با هم مخلوط میکنیم تا اسفناج سرخ شده باز شود .بعد فیله ها را روی ان می چینیم، روغن ویا کره را روی ان می ریزیم وفویل میکشیم ودر فر ۱۸۰ درجه بمدت تقریبا ۱ساعت میگذاریم بپزد .در طول مدت پخت ۲تا ۳بار انرا نگاه میکنیم وبرنج را مخلوط میکنیم تا یکدست پخته شود.

 

 

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها