خانم احمدی آموزش خورش انار مسما 98/7/7

امتیاز کاربران :**/*1
ضعیفعالی 
980707ash
خانم احمدی آموزش خورش انار مسما 98/7/7

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 



مواد لازم:

مرغ نصف ۱ عدد

انار دانه شده ۲ عدد

پیاز ۱ عدد

رب انار ۳ ق غ

نمک، روغن میزان لازم

زردچوبه ۱ ق چ

گلپر ۱ ق چ

فلفل نصف ق چ

در صورت تمایل شکر و زعفران مقداری

روش تهیه:

مرغ را تکه کنید و با کمی آب انار و نمک و فلفل مزه دار کرده بعد از ۱ ساعت آن را کمی سرخ کنید.

پیاز را خلالی کنید و در روغنی که مرغ را سرخ کرده اید تفت دهید تا طلایی شود. رب گوجه در صورت دلخواه و کمی از دانه انار و ادویه ها را به پیاز اضافه کنید.

مرغ ها را به مواد تفت داده شده اضافه کنید. یک پیمانه آب روی مرغ ها بریزید تا بجوش آید و پس از جوشیدن آب، درب ظرف را بگذارید و شعله را کم کنید تا مرغ بپزد (45 دقیقه تا یک ساعت)

در اواخر زمان پخت رب انار و زعفران و بقیه دانه های انار را اضافه کنید. دقت کنید این خورش غلیظ است پس باید آب آن تقریبا کشیده شود و تنگ آب باشد.

– اگر بخواهید انار مسمای شما مجلسی تر به نظر بیاید مرغ را به صورت درسته سرخ کنید و در خورش به کار ببرید.

– گلپر ادویه ای است که بعضی افراد با انار مصرف می کنند پس ...

 

 

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها