خانم حسینی آموزش حریره بادام و سوپ سبزیجات 98/7/6

امتیاز کاربران :**/*1
ضعیفعالی 
980706ashpaze
خانم حسینی آموزش حریره بادام و سوپ سبزیجات 98/7/6

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 



مواد لازم حریره بادام:

مغز بادام شیرین     5 عدد

آرد برنج  2 ق م

شکر      نصف ق م

شیر       نصف لیوان

مواد لازم سوپ سبزیجات :

گوشت گوسفند یا مرغ          50 گرم

پیاز        یک چهارم

جعفری خرد شده    1 ق م

سیب زمینی          1 عدد

هویج      1 عدد

گوجه فرنگی        1 عدد

برنج      1 ق م

کره        1 ق م

روش تهیه:

مغز بادام ها را در آب جوش خیس کنید، بعد از 3 الی 5 ساعت پوست آنها را بگیرید و با هر وسیله ای که در منزل دارید آنها را کوبیده و آسیاب نمایید تا نرم شود. آرد برنج ، شکر و بادام کوبیده شده را به شیر اضافه کرده و روی حرارت ملایم بگذارید و مرتب به هم بزنید تا به قوام مورد نظر برسد.

ابتدا گوشت را با پیاز خرد شده کمی تفت دهید، سپس حدود 2 لیوان آب به آن اضافه کنید و بگذارید بپزد. هویج و سیب زمینی بسیارخرد شده و برنج را اضافه کنید. نیم ساعت بعد گوجه فرنگی رنده شده و کره را داخل سوپ بریزید. چند جوش که زد و به قوام مطلوب که رسید از روی اجاق بردارید.

نکته: می توان چند قطره آب لیمو ترش تازه یا آب نارنج به سوپ اضافه کنید.

 

 

 

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها