خانم مهدیان / آموزش کیک فنجانی موز و کره بادام زمینی 98/6/31

امتیاز کاربران :**/*4
ضعیفعالی 
980631ashpaze
خانم مهدیان / آموزش کیک فنجانی موز و کره بادام زمینی 98/6/31

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 



مواد لازم:

آرد يك و سه چهارم لیوان

بیکینگ پودر 2 ق چ

نمک ¼ ق چ

شکر 1 پیمانه

کره 50 گرم

وانیل 1 ق چ

کره بادام زمینی ¼ پیمانه

تخم مرغ 2 عدد

موز 2 عدد

بادام زمینی به میزان لازم

روش تهیه:

فر را روی حرارت 180 درجه قرار دهید. کره به دمای محیط رسیده و شکر و وانيل را خوب بزنید تا کرم رنگ شود.

کره بادام زمینی را اضافه کنید. تخم مرغ ها رو دانه دانه اضافه کنید و مجدد بزنید. موزها ی رسیده و نرم را با چنگال له کنید و به مخلوط اضافه کنید

آرد و بیکینگ پودر و نمک را مخلوط و الک کنید و به مواد اضافه کرده، با دور کم همزن سریع هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.

توی قالب ها ، کاغذ کاپ کیک قرار دهید. نیازی به چرب کردن نیست

کیک را توی قالبها ریخته روی آن بادام زمینی ریخته و به مدت 15 تا 18 دقیقه در فر قرار دهید معمولا برای کاپ کیک ما يك سوم قالب رو خالی میذاریم ولی برای این کیک تا لبه کاغذ از مخلوط پر کنید تا روی کاپ کیک ها گنبدی شکل بشه. البته بعد از اینکه از فر بیرون میارید مقداری از پف کیک میخوابه

 

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها