خانم حسینی آموزش پوره سیب زمینی و قارچ 98/6/30

امتیاز کاربران :**/*3
ضعیفعالی 
980630ashpaze
خانم حسینی آموزش پوره سیب زمینی و قارچ 98/6/30

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 



مواد لازم:

سیب زمینی ۲۵۰ گرم

قارچ ۲۵۰ گرم

سس کنجد ۱۵سی سی

سبوس گندم ۳۰ گرم

ادویه نمک وزردچوبه فلفل

روغن ارده کنجد

سبزیجات معطر (آویشن نعنا ریحان)

روش تهیه:

سیب زمینی های آب پز را رنده میکنیم و قارچ ها را ریز و با سبزیجات معطر وادویه ها در روغن ارده کنجد تفت میدهیم. همه مواد را باهم ترکیب میکنیم و در اخر سبوس گندم بخارپز شده و سس ارده کنجد را به مواد افزوده و دوباره هم میزنیم میتوانیم از پودر انواع مغزها استفاده کنیم (کنجد بادام گردو بادام زمینی)

میتوانیم از انواع پنیرها در پوره استفاده کرد.

بعداز اماده شدن میتوانیم لایه انواع نان ها لقمه کنیم و در جعبه خوراکی مدرسه فرزندمان بگذاریم.

شربت پونه عسل

پونه ۱۵ گرم

عسل ۱۰۰سی سی

ابلیموی تازه ۳۰ میلی لیتر

پونه ها رو با اب جوش دم کنید وقتی دم کشید ابلیموی تازه اضافه کرده و در اخر وقتی خوب ولرم شد عسل اضافه کنید.

 

 

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها