حسین زنجانی آموزش بال و کتف کبابی با سس کبابی 98/6/26

امتیاز کاربران :**/*6
ضعیفعالی 
980626ashpaze
حسین زنجانی آموزش بال و کتف کبابی با سس کبابی 98/6/26

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 



مواد لازم:

بال و كتف مرغ ١ كيلو

سير ٣ حبه

كره ٦ ق غ

كچاپ تند ٤ ق غ

نمك،فلفل،پودر پياز، پاپريكا،پودر گوجه مجموع ٢ ق غ

سس بار بيكيو:

سس كچاپ ٢ پ

سركه سيب ١،٢ پ

شكر قهوه اي ١،٤ پ

عسل ٢ ق غ

سس سويا ١ ق غ

ليمو ترش ١ عدد

سس تند به مقدار دلخواه

ادويه ١ ق غ

روش تهیه:

مرغ ها را با چاقو كمي باز كرده تا هم سس به داخل آنها راحت تر نفوذ كند و هم سريع تر پخته شود، ادويه ها را افزوده و به همراه سير ريز خرد شده خوب ورز ميدهيم حال سس تند و كره آب شده را اضافه ميكنيم و پس از كمي ورز دادن مرغ ها آن را شروع به گريل كردن ميكنيم. در تابه اي تمامي مواد سس باربيكيو را افزوده و آرام با حرارت كم به مدت ١٠ دقيقه هم زده و بعد از اتمام و آماده شدن سس در حين پخت بال و كتف ها با استفاده از قلمو روي مرغ را به سس آغشته كرده و در آخر نيز كنار مرغ كبابي شده سرو كنيد.

 

 

 

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها