خانم عیوضی آموزش تهیه قیمه نثار 98/6/13

امتیاز کاربران :**/*3
ضعیفعالی 
980613ashpaze
خانم عیوضی آموزش تهیه قیمه نثار 98/6/13

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 




برنج ايراني نيم كيلو

گوشت گياهي ٢٠٠گرم

قارچ ٣٠٠ گرم

پياز نگيني شده ۱ عدد

رب گوجه فرنگي ۳ ق س

زعفران غليظ ۴ ق س

نمك وفلفل سياه بميزان لازم

زرچوبه يك ونيم ق م

دارچين ۱ ق چ

هل ساييده ۱ ق س

پيازداغ ۴ ق س

گلاب نیم پيمانه

زرشك ۵۰ گرم

گلاب خیس خورده

شكر ۲ ق س

خلال پسته ۲۰ گرم

خلال بادام ۲۰ گرم

خلال نارنج ۲۰ گرم

مربای خلال پرتقال

روغن كنجد بميزان لازم

روش تهیه:

برنج رو آبكش كرده ودم بذاريد

گوشت گياهي رو تفت دهید وپياز روتفت داده كمى زرچوبه فلفل سياه رو اضافه كنيد. رب گوجه فرنگي راهم افزوده ومقداري تفت دهيد.

سپس آب بريزيد به اندازه اي كه روي گوشت را بگيرد. دراواسط پخت نمك را اضافه كنيد. سپس براي معطر شدن كمى خلال پرتقال تلخي گرفته راافزوده ودر نهايت پس از پخت فلفل سياه دارچين مابقي زرچوبه هل ساييده و پياز داغ را اضافه كنيد. گلاب را درنهايت اضافه كرده وحرارت روخاموش نماييد. خلال پسته بادام را جداگانه شسته و داخل ماهيتابه با روغن مايع روي حرارت كمى تفت دهيد ولي اصلا تغييررنگ ندهد.

تلخي خلال نارنج را با دو سه بار جوشاندن بگيريد...

 

 

 

 

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها