خانم حسینی آموزش عدسی نذری 98/6/10

امتیاز کاربران :**/*2
ضعیفعالی 
980610ashpaze
خانم حسینی آموزش عدسی نذری 98/6/10

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 

 

مواد لازم:

عدس ۲/۵کیلوگرم

بلغور یا پرک گندم ۱/۵کیلوگرم

قارچ ۲کیلو

ادویه (گلپر، زردچوبه، فلفل)

روغن ارده کنجد ۲۵۰cc

پیاز ۲ کیلوگرم

روش تهیه:

عدس را از چند ساعت قبل خیس میکنیم بعد در قابلمه پیاز را با روغن ارده کنجد تفت میدهیم بعد عدس نیمپخت را در قابلمه میریزیم اگر از بلغور استفاده میکنیم میتوانیم همراه عدس اجازه پخت بدهیم اگر از پرک گندم استفاده میکنیم در اواسط پخت پرک را اضافه کنید و در اخر وقتی عدسی خوب جا افتاد ادویه وقارچ هارا اضافه کنید. در صورت تمایل میتوانیم از ابلیمو یا رب گوجه فرنگی سرخ شده استفاده کنید.

شربت گلپر لیمو

گلپر ۱۰۰ گرم

آب لیموی تازه

عسل

ابتدا گلپررا با اب جوش دم کنید وقتی ولرم شد ابلیموی تازه و عسل اضافه کنید خوب هم بزنید و اجازه دهید تا کمی سرد شوید این نوشیدنی هم بصورت گرم و هم سرد میشود استفاده کرد

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها