آقای ربطی /طرز تهیه فالوده شیرازی خانگی 98/5/27

امتیاز کاربران :**/*6
ضعیفعالی 
980527ashpaze
آقای ربطی /طرز تهیه فالوده شیرازی خانگی 98/5/27

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 


مواد لازم:

نشاسته ۳۰۰ گرم

آب ۲ لیوان

شکر ۱ لیوان+آب ۲ لیوان

گلاب به میزان لازم

آبلیمو

شربت با طعم دلخواه

روش تهیه:

مرحله اول : شکر و آب روی حرارت تا کاملا حل شود سپس گلاب را اضافه میکنیم.

مرحله دوم:شربت به دست آمده داخل فریزر تا یخ ببندد

مرحله سوم: نشاسته و آب روی حرارت تا زمانی که آب آن تبخیر و محلول به شکل خمیر در آید

مرحله چهارم: خمیر نشاسته را از آبکش با فشار رد میکنیم تا به شکل رشته رشته درآید (نکته:رشته های بدست آمده داخل آب سرد ریخته شود تا کاملا سفت شود)

مرحله پنجم: شربت یخ زده را با مخلوط کن پودر میکنیم و با رشته ترکیب میکنیم

برای طعم دار کردن از آبلیمو و شربتهای مختلف مانند آلبالو یا بیدمشک و... استفاده میکنیم

 

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها