آقای قاسمی / آموزش تهیه خورش کاری 98/5/10

امتیاز کاربران :**/*3
ضعیفعالی 
980510ashpaze
آقای قاسمی / آموزش تهیه خورش کاری 98/5/10

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 


مواد لازم:

پیاز نگینی ۱ عدد

سیر ۲ عدد

کدو سبز خلالی ۱عدد

بادنجان خلالی۱ عدد

سیب زرد ۱ عدد

شکر ۱ ق س

نمک و فلفل زرچوبه به مقدار لازم

ادویه کاری ۳ ق س

سینه مرغ ۲۰۰ گرم

پودرزیرہ ۱ ق س

نشاسته ۱ ق س

روش تهیه:

پیاز رو تفت میدهیم سیر را اضافه کرده کمی تفت میدهیم تا عطر سیر در بیاد ادویه ها شامل زرچوبه زیره و کاری را تفت میدهیم و سینه مرغ را هم اضافه کرده کمی تفت میدهیم تا تغییر رنگ دهد و اب اضافه میکنیم بادنجان و کدو را جدا گانه سرخ میکنیم سیب را پوست گرفته و در شکر و کره تفت میدهیم و به خورشت اضافه میکنیم تا کمی جوش بخورد

نشاسته را با کمی اب سرد مخلوط کرده واضافه نموده و در اخر بادنجان و کدو را اضافه میکنیم و سرو مینماییم. خورش باید به غلظت برسد.

 

 

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها