خانم نکیسا / مرغ رول شده پنیری با سس سیر 98/5/9

امتیاز کاربران :**/*4
ضعیفعالی 
980509ashpaze
خانم نکیسا / مرغ رول شده پنیری با سس سیر 98/5/9

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 



مواد لازم:

سینه مرغ ۴عدد

ژامبون مرغ یا گوشت ۴ورق

پنیر زرد ورقه ای ۴عدد

تخم مرغ ۲عدد

پودر سوخاری ۳۰۰گرم

ارد سفید ۳۰۰گرم

نمک و فلفل سیاه و ادویه به میزان لازم

روغن مایع مخصوص سرخ کردن

مواد لازم برای تهیه سس سیر:

سیر:۴حبه

روغن زیتون:۴ق س

قارچ خرد شده:۲۵۰گرم

نعنا،جعفری,ریحان خرد شده:هرکدام ۵۰گرم

پوره گوجه فرنگی:۵۰۰گرم

رب گوجه فرنگی:۲ق غ

سرکه سفید:۱ق غ

نمک فلفل سیاه و پودر پاپریکا:به میزان لازم

روش تهیه:

سینه مرغ را از کنار برش داده و سپس بین دو نایلون قرار داده و به صورت بیفتک میکنیم و با نمک و فلفل و ادویه مزه دار کنید.

یک ورق ژامبون یک ورق پنیر داخل برش مرغ قرار داده رول کرده و با خلال چوبی ان را ببندید

تخم مرغ را در ظرفی با چنگال زده،سینه مرغ رول شده را ابتدا در ارد سفید سپس در تخم مرغ سپس در پودر سوخاری بغلتانید.

سینه مرغ رول شده را در تابه ای حاوی روغن داغ سرخ کنید تا هردوطرف ان طلایی شود،سپس روی دستمالی گذاشته تا روغن ان گرفته شود،سپس در سینی فر برای چند دقیقه بگذارید تا مغز مرغ نیز پخته شود.

 

 

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها