حسین زنجانی آموزش مرغ ذغالی با سس آلبالو 98/5/8

امتیاز کاربران :**/*2
ضعیفعالی 
980508ashpaze
حسین زنجانی آموزش مرغ ذغالی با سس آلبالو 98/5/8

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 



مواد لازم:

ران مرغ ٤ عدد

سير ٢ حبه

آلبالو بدون هسته ٢٠٠ گرم

قارچ ١٠٠ گرم

روغن زيتون به مقدار لازم

كره ٥٠ گرم

نمك، فلفل،پونه كوهي،ريحان و نعناع خشك، برگ بو،پاپريكا، زيره به مقدار دلخواه

شكر ٢ ق غ

عصاره مرغ ۱ غ چ

آب ليمو ١ عدد

روش تهیه:

مرغ ها را داخل كاسه ريخته و شروع به اضافه كردن ادويه ها ميكنيم، سير و قارچ را به همراه روغن و كره اضافه كرده و خوب مخلوط ميكنيم. سپس آلبالو، شكر و آبليمو را اضافه نموده و به مدت ٤ ساعت درون يخچال قرار دهيد تا مرغ مزه دار شود. حال مرغ ها را روي گريل به مدت ٥ دقيقه كبابي كرده و سپس داخل كاغذ روغني همراه با بقيه مواد تقسيم كرده و دور آن را فويل بسته و به مدت ٤٥ دقيقه اجازه پخت دهيد. نوش جان

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها