خانم احمدی آموزش سس کچاپ 98/5/6

امتیاز کاربران :**/*14
ضعیفعالی 
980506ashpaze
خانم احمدی آموزش سس کچاپ 98/5/6

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 

مواد لازم :

مواد لازم:

گوجه فرنگی ۱ کیلو

نشاسته ذرت ۱ ق غ

گلوکز ۱ ق چ

شکر ۲ ق غ

سرکه سفید ۲ ق غ

آب ۱.٢ پیمانه

نمک و فلفل و پودر سیر و پودر پیاز به مقدار لازم

روش تهیه:

انتهای گوجه فرنگی را بصورت + برش زده و در آب جوش به مدت ۵ دقیقه قرار میدهیم سپس در آب سرد ریخته و پوست گوجه را جدا کرده و آن را کاملا فیله میکنیم سپس با بلندر گوجه ها را له کرده و حدود ۱ ق چایخوری نمک ریخته و در قابلمه روی حرارت قرار میدهیم تا آب آن جمع شود بعد از این مرحله مخلوط آب و سرکه را به نشاسته اضافه کرده و به گوجه ها اضافه میکنیم سپس ادویه و گلوکز را ریخته و وقتی به غلظت دلخواه رسید از روی حرارت برمیداریم.

ترجیحا سرکه را با آبلیمو جایگزین نکنید.و نوع ادویه ها هم به دلخواه قابل تغییر است.

 

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها