خانم الوند آموزش اشترودل قارچ و مرغ 98/5/2

امتیاز کاربران :**/*7
ضعیفعالی 
980502ashpaze
خانم الوند آموزش اشترودل قارچ و مرغ 98/5/2

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 


مواد لازم میانی خمیر:

قارچ ۲۰۰گرم

سینه مرغ ۱عدد

پنیرپیتزا ۲۰۰گرم

هویج ۴عدد

فلفل دلمه ای رنگی ۱عدد

پیاز ۲عدد

زردچوبه، نمک، فلفل از هر کدام۱/۲ ق چ

روغن مقدار لازم

مواد لازم خمیر:

ارد ۴۵۰گرم

شکر ۱ق چ

روغن مایع ۶ق س

خمیر مایع ۱ق س

اب یا شیر ۱پ

نمک ۱ق چ

روش تهیه:

خمیر: آب و یا شیر را ولرم کرده در حدی که انگشت را نسوزاند سپس شکر وخمیر مایه را اضافه میکنیم اجازه میدهیم تا خمیر مایع عمل کند(۵دقیقه)سپس نمک را به ارد افزوده وبعد روغن را اضافه میکنیم وکم کم ارد را به مایعات می افزاییم کاملا ورز میدهیم بعد روی خمیر را کشیده در فضای اشپزخانه اجازه میدهیم حجم بگیرد.

مواد میاني:

مرغ وهویج را پخته سپس خرد میکنیم.

بقیه مواد باید تفت بخورند وبه مرغ وهویج اضافه شود سپس ادویه ها را افزوده وخمیر رابصورت مستطیل پهن کرده از مواد وسط خمیر گذاشته وپنیر پیتزا را روی مواد میریزیم وسپس دوطرف خمیر را روی مواد اورده رومال(زرده تخم مرغ وزعفران) میزنیم.

فر ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها