خانم مهدیان / پلو مرغ و قارچ 98/4/30
![]() |
خانم مهدیان / پلو مرغ و قارچ 98/4/30 |
برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید
مواد لازم:
برنج ۳ پیمانه
بادمجان بزرگ ۱ عدد
مرغ ۶ تکه
سیب زمینی ۱ عدد
قارچ ۲۰۰ گرم
رب سیر ۱ ق س
رب زنجبیل ۱ ق س
آب لیمو ترش ۲ ق س
استاک مرغ ۲ پیمانه
پودر تخم گشنیز ۱ ق چ
پودر زیره ۱/۲ ق چ
روغن زیتون، نمک، فلفل به میزان لازم
رب سیر و زنجبیل:
ماست چکیده ۲ ق س
پوره سیر ۱ ق س
پوره زنجبیل ۱ ق س
روغن زیتون ۲ ق س
روش تهیه:
در یک کاسه رب سیر ، رب زنجبیل ، نمک و فلفل ، پودر تخم گشنیز ، زیره و آب لیمو ترش را مخلوط کرده و تکه های مرغ را به مدت یک شب در آن می خوابانیم.
بادمجان و سیب زمینی و قارچ را تفت داده و کنار میگذاریم
روغن را داغ کرده و تکه های مرغ را تفت داده و مواد بالا را به آن مجدد اضافه میکنیم و استاک مرغ را به اضافه کرده زمان میدهیم تا به جوش آید، زیر آن را کم میکنیم تا حدود نیم ساعت بپزد
برنج آبکش و دم میکنیم سپس مواد آماده شده را روی برنج سرو میکنیم.
رب سیر: پوره سیر را به یک ق س ماست چکیده و یک ق س روغن زیتون اضافه و مخلوط میکنیم.
رب زنجبیل: پوره زنجبیل را به یک ق س ماست چکیده و یک ق س روغن زیتون اضافه و مخلوط میکنیم