خانم میرگلستانی /آموزش کیک پنیر و انبه 98/4/20

امتیاز کاربران :**/*3
ضعیفعالی 
980420ashpaze
خانم میرگلستانی /آموزش کیک پنیر و انبه 98/4/20

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 


مواد لازم:

قسمت پایه :

بیسکوییت پودر شده ۲۰۰ گرم

کره آب کرده ۱۰۰ گرم

قسمت میانی :

پودر ژلاتین ۴ و ۱/۲ قاشق چایخوری

آب سرد ۱۲۵ میلی لیتر

پنیر خامه ای فیلادلفیا ۵۰۰ گرم

شکر سفید ۱۵۰ گرم

خامه فرم گرفته ۳۰۰ میلی لیتر

وانیلین ۱/۴ قاشق چایخوری

انبه تازه ۲ عدد بزرگ (حدودا ۸۰۰گرم) ۵۰۰ گرم پوره شده و ۳۰۰ سی سی برای مایه پنیری

ژله انبه :

آب سرد ۸۰ سی سی

پودر ژلاتین ۲ و ۱/۲ قاشق چایخوری

پوره انبه ۲۰۰ سی سی

آبلیمو یک قاشق سوپخوری

شکر ۲ قاشق سوپخوری

قسمت رویه:

خامه فرم گرفته ۳۰۰ میلی لیتر

وانیلین ۱/۴قاشق چایخوری

انبه مکعبی خرد شده یک عدد

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا