خانم میرگلستانی /آموزش کیک پنیر و انبه 98/4/20

امتیاز کاربران :**/*3
ضعیفعالی 
980420ashpaze
خانم میرگلستانی /آموزش کیک پنیر و انبه 98/4/20

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 


مواد لازم:

قسمت پایه :

بیسکوییت پودر شده ۲۰۰ گرم

کره آب کرده ۱۰۰ گرم

قسمت میانی :

پودر ژلاتین ۴ و ۱/۲ قاشق چایخوری

آب سرد ۱۲۵ میلی لیتر

پنیر خامه ای فیلادلفیا ۵۰۰ گرم

شکر سفید ۱۵۰ گرم

خامه فرم گرفته ۳۰۰ میلی لیتر

وانیلین ۱/۴ قاشق چایخوری

انبه تازه ۲ عدد بزرگ (حدودا ۸۰۰گرم) ۵۰۰ گرم پوره شده و ۳۰۰ سی سی برای مایه پنیری

ژله انبه :

آب سرد ۸۰ سی سی

پودر ژلاتین ۲ و ۱/۲ قاشق چایخوری

پوره انبه ۲۰۰ سی سی

آبلیمو یک قاشق سوپخوری

شکر ۲ قاشق سوپخوری

قسمت رویه:

خامه فرم گرفته ۳۰۰ میلی لیتر

وانیلین ۱/۴قاشق چایخوری

انبه مکعبی خرد شده یک عدد

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها