خانم احمدی آموزش سس مایونز 98/4/16

امتیاز کاربران :**/*10
ضعیفعالی 
980416ashpaze
خانم احمدی آموزش سس مایونز 98/4/16

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 


مواد لازم:

نشاسته ذرت ۱/۳ پیمانه

آب یک و نیم پیمانه

سرکه سفید ۱/۴پیمانه

روغن مایع ۱/۲ پیمانه

زرده تخم مرغ ۲ عدد

شکر نصف ق غ

سس خردل ۱/۵ ق چ

نمک، فلفل سیاه و قرمز مقداری

روش تهیه:

سرکه و آب را ترکیب کرده و نشاسته را به آن افزوده و هم میزنیم تا گلوله های آن باز شود سپس روی حرارت گذاشته و مدام هم می زنیم شکر و نمک را اضافه میکنیم و آنقدر هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسد سپس در مخلوط کن ریخته و خنک می کنیم خردل را به مواد اضافه کرده و کمی هم می زنیم و بعد زرده ها را یکی یکی می ریزیم و دوباره هم می زنیم سپس نوبت اضافه کردن روغن است که مرحله بسیار مهمیست روغن را آرام به حالت سوزنی وارد مخلوط کن کرده و خوب هم می زنیم تا سس شکل بگیرد بعد از این سس آماده شد دیگر هم زدن را ادامه نمی‌دهیم چون باعث بریدن سس می شود از سفیده در سس استفاده نمی کنیم چون باعث بریدن سس می شود می توان به دلخواه از پودر سیر پاپریکا آویشن وسایر سبزیجات استفاده کرد

این سس به مدت یک هفته در یخچال در ظرف دربسته قابل نگهداری است

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها