حسین زنجانی آموزش تهیه رول ساندویچ مرغ و پنیر 98/4/11

امتیاز کاربران :**/*5
ضعیفعالی 
980411ashpaze
حسین زنجانی آموزش تهیه رول ساندویچ مرغ و پنیر 98/4/11

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 



مواد لازم:

سينه مرغ ٤٠٠ گرم

پياز ١ عدد

سير ٢ حبه

فلفل دلمه ١ عدد

ذرت ١ پيمانه

پنير خامه اي ١ پيمانه

ليمو ترش ١ عدد

پنير چدار ٥٠ گرم

نمك،فلفل، آويشن، پاپريكا، پونه كوهي،ريحون خشك، زيره به مقدار لازم

نان لواش يا پيتا به مقدار لازم

روغن به مقدار لازم

روش تهیه:

پياز را نگيني خورد كرده داخل تابه با كمي روغن تفت ميدهيم، پس از سبك شدن آن سير را اضافه نموده و سپس ادويه ها را افزوده و تفت ميدهيم، حال سينه مرغ را كه جداگانه داخل آب و ادويه كامل پخته ايم و ريش ريش كرده را نيز افزوده و حال فلفل دلمه و ذرت را اضافه ميكنيم كمي كه تفت خورد به آن پنير ها را نيز همراه با كمي آب ليمو افزوده چند دقيقه حرارت ميدهيم و زير گاز را خاموش ميكنيم. حال نان لواش يا يوفگا را پهن كرده داخل آن كمي از مواد آماده شده را ميريزيم و آن را رول ميكنيم و سپس داخل تابه چيده و در داخل فر به مدت ٢٠ دقيقه با دماي ٢٠٠ درجه سانتيگرايد شعله پايين و بالا يا روي شعله كم گاز اجازه ميدهيم تا كاملا طلائي رنگ شوند

 

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها