خانم صادقی / کیک گردو و دارچین 98/4/10

امتیاز کاربران :**/*2
ضعیفعالی 
980410ashpaze
خانم صادقی / کیک گردو و دارچین 98/4/10

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 


مواد لازم:

آرد شیرینی پزی۳پیمانه

تخم مرغ۳عدد

شکر ۱پیمانه

وانیل۱پنس

روغن جامد ۳/۴پیمانه

آب سیب ۱پیمانه

بیکینگ پودر۳ق چ

مواد رویه کیک

دارچین۱ق س

شکر قهوه ای ۲ق س

جوز هندی ۱ق چ

گردوی ریز خرد شده ۱پیمانه

روش تهیه :

شکر و روغن جامد را با همزن بزنید تا کرم مانند شود سپس تخم مرغ ها یکی یکی اضافه کرده و وانیل را اضافه کنید و خوب هم بزنید .

آرد را سه بار الک کرده و بیکینگ پودر را به آن اضافه کنید و به تناوب آرد و آب سیب را کم کم به مواد قبلی اضافه نمایید

کف قالب را کاغذ روغنی میاندازیم و دیواره های قالب را با روغن جامد چرب میکنیم

مایه کیک را در قالب را بریزید

روی مایه کیک، مواد رویه را که کاملا مخلوط کردید بپاشید طوری که تمام سطح کیک را بپوشاند

قالب را در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۴۵دقیقه میگذاریم تا کیک پخته شود . از فر در می آوریم و میگذاریم تا از گرما بیفتد و بعد از یکربع از قالب خارج کرده و روی سینی خنک کننده منتقل میکنیم تا سرد شود.

 

 

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها