خانم حسینی / خورش کردی 98/4/9

امتیاز کاربران :**/*6
ضعیفعالی 
980409ashpaze
خانم حسینی / خورش کردی 98/4/9

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 



مواد لازم:

گوشت مغز ران ۴۰۰ گرم

لوبیا سفید ۱۰۰ گرم

پیاز نگینی خرد شده ۱۰۰ گرم

لیمو عمانی ۳ عدد

زرد چوبه ۵ گرم

تره خرد شده و سرخ شده ۱۲۰ گرم

نمک ۱۵ گرم

فلفل سیاه ۷ گرم

روغن ۵۰ گرم

روش تهیه:

پیاز را همراه با روغن تفت دهید تا سبک شود سپس زرد چوبه و فلفل سیاه را افزوده و تفت دهید، گوشت مغز ران را در ابعاد (۵×۵) خرد کرده و اضافه کنید و کمی تفت دهید تا آب گوشت جمع شود سپس تره تفت داده را افزوده و لوبیا سفید را اضافه کنید و ۴ پیمانه آب به خورشت افزوده فرصت دهید تا جوش آید، حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا خورشت نیم پز شود. لیمو امانی ها را اضافه کرده و اجازه دهید خورشت پخته شود. نیم ساعت آخر پخت نمک را اضافه کنید.

نکته : لوبیا را با آب معمولی ۸ ساعت بخیسانید.

نکته : برای گرفتن تلخی لیمو عمانی ها را ۲ ساعت بخیسانید سپس با چنگال سوراخ کرده و به خورش اضافه کنید.

 

 

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها