خانم میرگلستانی /آموزش کیک موز با لایه میانی 98/4/6

امتیاز کاربران :**/*3
ضعیفعالی 
980406ashpaze
خانم میرگلستانی /آموزش کیک موز با لایه میانی 98/4/6

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 



موز رسیده ۳ عدد

ماست ۳۶۰ سی سی

روغن مایع ۷۳ سی سی

تخم مرغ ۳ عدد

وانیل ۱/۴ ق چ

شکر قهوه ای ۱۵۰ گرم

آرد سفید ۳۹۰ گرم

نمک ۱/۴ ق چ

بکینگ پودر۲ ق س

پودردارچین۱/۴ق چ

مواد لازم جهت مایع میانی:

پنیر خامه ای ۱۸۰ گرم

شکر سفید ۵۰ گرم

آرد سفید ۲ ق س

تخم مرغ یک عدد

وانیل ۱/۴ ق چ

مواد لازم جهت رویه:

پنیر خامه ای با دمای محیط ۲۴۰ گرم

کره با دمای محیط ۶ ق س

وانیل ۱/۴ق چ

پودر شکر ۱۵۰ تا۲۰۰ گرم

روش تهیه:

خمیر کیک: درون کاسه ای موزهای رسیده را با چنگال له کنید سپس شیر، روغن، تخم مرغ، شکر قهوه ای، وانیل را بیفزایید هم بزنید. مواد خشک ( آرد، نمک، بکینگ پودر ) را در کاسه ای دیگر ترکیب کنید و به تدریج به مایه فوق بیفزایید و دوباره فقط در حد ترکیب شدن هم بزنید.

مایع میانی: مواد را با همزن دستی هم بزنید تا یکدست شود.

قالب را چرب و آردپاشی کنید. ۲/۳ قالب را از مایه کیک بریزید سپس از مایه فیلینگ پنیری افزوده و دوباره مایه کیک موز. سطح آنرا صاف کنید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد به مدت ۴۵ الی ۶۰ دقیقه بپزید.

 

 

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها