خانم احمدی آموزش دلمه 98/4/2

امتیاز کاربران :**/*10
ضعیفعالی 
980402ashpaze
خانم احمدی آموزش دلمه 98/4/2

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 


مواد لازم:

برنج ابکش ۲ پیمانه

لپه پخته نصف پیمانه

برگ مو به میزان لازم

پودر سیر به میزان لازم

سبزی معطر (مرزه٬ ترخون، جعفری و پیازچه) نصف پیمانه

گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم

روغن به مقدار لازم

نمک فلفل سیاه و قرمز زردچوبه میخک زیره تخم گشنیز و سیاه دانه به مقدار لازم

چاشنی شامل رب انار یا رب گوجه یا سکنجبین یا سرکه حدود ۳ ق غ

پیاز متوسط ۱ عدد

روش تهیه:

پیاز را خرد کرده و تفت میدهیم، گوشت، نمک، فلفل و ادویه ها را به آن اضافه می کنیم، بعد از این که گوشت سرخ شد لپه پخته را به آن اضافه کرده و در آخر سبزی را با آن مخلوط می کنیم، چاشنی را و سپس کل مواد را با برنج ترکیب می کنیم برگ مو ها را ۳ تا ۴ دقیقه در آب در حال جوش قرار داده و سپس آبکش می کنیم، کف قابلمه را مقداری برگ چیده از مواد به اندازه یک قاشق درون برگ ها قرار داده جمع می کنیم و در قابلمه می گذاریم، روی آنها مقداری آب اضافه کرده و اجازه می‌دهیم با حرارت ملایم حدود نیم ساعت دم بکشد، بیست دقیقه آخر مقداری از چاشنی را با کمی آب و روغن مخلوط کرده و روی دلمه ها می‌دهیم تا چاشنی جذب برگها شود.

 

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا