خانم احمدی آموزش دلمه 98/4/2

امتیاز کاربران :**/*8
ضعیفعالی 
980402ashpaze
خانم احمدی آموزش دلمه 98/4/2

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 


مواد لازم:

برنج ابکش ۲ پیمانه

لپه پخته نصف پیمانه

برگ مو به میزان لازم

پودر سیر به میزان لازم

سبزی معطر (مرزه٬ ترخون، جعفری و پیازچه) نصف پیمانه

گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم

روغن به مقدار لازم

نمک فلفل سیاه و قرمز زردچوبه میخک زیره تخم گشنیز و سیاه دانه به مقدار لازم

چاشنی شامل رب انار یا رب گوجه یا سکنجبین یا سرکه حدود ۳ ق غ

پیاز متوسط ۱ عدد

روش تهیه:

پیاز را خرد کرده و تفت میدهیم، گوشت، نمک، فلفل و ادویه ها را به آن اضافه می کنیم، بعد از این که گوشت سرخ شد لپه پخته را به آن اضافه کرده و در آخر سبزی را با آن مخلوط می کنیم، چاشنی را و سپس کل مواد را با برنج ترکیب می کنیم برگ مو ها را ۳ تا ۴ دقیقه در آب در حال جوش قرار داده و سپس آبکش می کنیم، کف قابلمه را مقداری برگ چیده از مواد به اندازه یک قاشق درون برگ ها قرار داده جمع می کنیم و در قابلمه می گذاریم، روی آنها مقداری آب اضافه کرده و اجازه می‌دهیم با حرارت ملایم حدود نیم ساعت دم بکشد، بیست دقیقه آخر مقداری از چاشنی را با کمی آب و روغن مخلوط کرده و روی دلمه ها می‌دهیم تا چاشنی جذب برگها شود.

 

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها