خانم صادقی / کیک لقمه نارگیلی 98/3/27

امتیاز کاربران :**/*8
ضعیفعالی 
980327ashpaze
خانم صادقی / کیک لقمه نارگیلی 98/3/27

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 


مواد لازم:

کره خردشده ۱۲۵گرم

آرد نول ۱ پیمانه

پودر نارگیل ۱/۲پیمانه

شکر ۱/۴پیمانه

اسانس نارگیل ۳الی۴قطره

مواد رویه :

کره ۹۰گرم

پودر بادام ۱پیمانه

پودر نارگیل ۱پیمانه

شکر ۱/۳پیمانه

تخم مرغ ۲عدد

وانیل ۱ پنس

روش تهیه:

کره به دمای محیط رسیده را کمی با همزن برقی میزنیم و شکر را اضافه کرده در حد مخلوط شدن میزنیم سپس اسانس نارگیل و پودر نارگیل را اضافه کرده و با لیسک هم میزنیم و بعد آرد الک شده را کم کم اضافه کرده کمی با لیسک مخلوط سپس با نوک انگشتان دست ورز میدهیم سپس در قالب مافین جکدار به اندازه ۲۰گرم در کف قالب چرب شده پهن میکنیم و یا در قالب ۲۳در۲۳پهن میکنیم در فر ۱۷۰درجه به مدت ۲۰دقیقه میپزیم

در فاصله پخت رویه کیک لقمه را هم آماده میکنیم:

کره و شکر را با همزن میزنیم تا سبک شود بعد تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه نموده و وانیل را هم اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم، سپس پودر بادام و نارگیل را می افزاییم و با لیسک کاملا مخلوط میکنیم و مواد رویه را در قیف ریخته و روی بخش نیم پز میریزیم و اجازه میدهیم به مدت ۲۰ دقیقه تا کاملا بپزد.

 

 

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها