حسین زنجانی آموزش دسر هلو 98/3/21

امتیاز کاربران :**/*5
ضعیفعالی 
980321ashpaze
حسین زنجانی آموزش دسر هلو 98/3/21

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 


مواد لازم:

هلو ٣ پيمانه

شاه توت ١ پيمانه

توت فرنگي ١ پ

شكر يك و نيم پيمانه

پودر دارچين ١ ق چ

ليمو ترش ١ عدد كوچك

پرتقال ١ عدد

آرد ٢ پيمانه

بکين پودر ١ ق غ

نمك

شير ١ پيمانه

كره ١/٢ پيمانه

روش تهیه:

 پوست هلو ها رو گرفته از هسته جدا كرده خرد كرده همراه با شاه توت و توت فرنگي خرد شده داخل ظرف پيركس يا هر ظرفي كه قابل گذاشتن در فر را داشته باشد ريخته سپس نصف پيمانه شكر، پودر دارچين، زست ليمو و پرتقال را روي ميوه ها ريخته و كنار ميگذاريم. حال در كاسه اي آرد، نمك، بکين پودر، نصف پيمانه شكر، كره را اضافه كرده خوب با هم مخلوط كنيد و سپس ٢ عدد تخم مرغ را همراه با شير و كمي آب هلو به مواد اضافه كرده و هم زده تا مواد يك دست شوند و در نهايت روي ميوه ها را با مايع آرد پوشانده و يك دست كرده در آخر م نصف پیمانه شكر را روي تمام قسمت ها ريخته و به مدت ٤٥ دقيقه با دماي ٢٠٠ درجه سانتيگرايد اجازه پخت داده و ١٥ دقيقه آخر را با شعله بالايي رنگ زيبايي به دسر بدهيد.

 

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها