خانم الوند آموزش قارچ پلو (خارچنگ) کردستانی 98/3/18

امتیاز کاربران :**/*0
ضعیفعالی 
980318ashpaze
خانم الوند آموزش قارچ پلو (خارچنگ) کردستانی 98/3/18

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 


مواد لازم:

برنج ۵۰۰گرم

قارچ ۵۰۰گرم

زرشک ۱/۲پیمانه

پیاز نگینی ۲عدد

آبلیمو ۲قاشق

دارچین ۱ق چ

فلفل سیاه ۱ق چ

زیره ۱ق چ

رب ۱قاشق

زعفران محلول ۱ق س

روغن یا کره به میزان لازم

شکر ۲ق س

روش تهیه:

برنج را شسته و ابکش میکنیم. قارچها را اسلایس میکنیم و کمی ابلیمو زده تا تغییر رنگ ندهند بعد تفت میدیم. پیاز نگینی شده را نیز تفت میدهیم.

در یک تابه دیگر رب را با کمی روغن و یا کره تفت میدهیم وبه ترتیب پیاز سرخ شده و قارچها را اضافه کرده ونیمی از زرشک را اضافه کرده مواد را با هم مخلوط میکنیم ادویه ها را نیز در این قسمت کار اضافه کرده کمی تفت میدهیم ودر اخر زعفران محلول را به مواد میدهیم.

برای برنج ابکش شده اگر تمایل داشتیم از ته دیگ نان لواش استفاده میکنیم وبعد به تریب برنج وکمی از مواد را در قابلمه میریزیم. واین کار را تا تمام شدن مواد و برنج ادامه میدهیم در اخر کمی به ان اب و روغن داده و دم میگذاریم

 

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها