خانم کامیار آموزش تهیه کیک آلبالو با رویه دارچین 98/3/13

امتیاز کاربران :**/*1
ضعیفعالی 
980313ash
خانم کامیار آموزش تهیه کیک آلبالو با رویه دارچین 98/3/13

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 


مواد کیک:

آرد ۱۱۵ گرم

شکر ۷۵ گرم

نمک ۱/۸ ق چ

بکینگ پودر ۱ ق چ

تخم مرغ ۳ عدد

كره ۵۰ گرم

مواد رويه:

آرد ۷۵ گرم

دارچین ۱ ق چ

کره ۴۰ گرم

شکر ۳۵ گرم

وانیل ۱/۸ ق چ

آلبالو بدون هسته ۲۰۰ گرم

روش تهیه :

مواد خشک رویه کیک را با هم مخلوط میکنیم و کره سرد را قطعه کرده و به مواد خشک اضافه میکنیم و با سر انگشت مخلوط میکنیم.

در ظرفی دیگر تخم مرغ، شکر، کره، نمک و وانیل را مخلوط میکنیم و آرد و بکینگ پودر را با هم الک کرده و به مواد اضافه و مخلوط میکنیم . درون قالب میریزیم (برای چرب کردن قالب از روغن جامد استفاده میکنیم) و روی مواد را با آلبالو پر میکنیم و سطح آنرا با مواد کرامبلی که آماده کرده بودیم میپوشانیم و در فر با دمای ۱۷۵ درجه بمدت ۴۵ دقیقه قرار میدهیم .

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها