خانم دائم الحضور/ طرز تهیه خاگینه مغزدار باقلوایی 98/3/11

امتیاز کاربران :**/*1
ضعیفعالی 
980311ashpaze
خانم دائم الحضور/ طرز تهیه خاگینه مغزدار باقلوایی 98/3/11

 برای دانلود روی ادامه مطلب کلیک کنید

download

 


مواد اولیه:

تخم مرغ ۲ عدد

ماست ۶۰ گ

ایرمیک ۶۰ گ

آرد ۶۵ گ

شیر ۴۰ گ

شکر ۴۰ گ

بیکینگ پودر ۱ق چ

ورق یوفکا مخصوص باقلوا تعدادی

کره ۷۰ گ

رنده پوست لیمو ۱ ق چ

مواد میانی:

گردو خرد شده نیم پیمانه

پودر هل نیم ق چ

پودر دارچین نیم ق چ

شکر قهوه ای ۱ ق س

مواد لازم شربت بار :

شکر ۴ پیمانه

آب ۲ پیمانه

گلاب نصف فنجان

جوهرلیمو ربع ق م

زعفران دم کرده غلیظ مقداری

روش تهیه:

شکر، تخم مرغ، وانیل یا رنده پوست لیمو را با همزن برقی بزنید تا حجم بگیرند و کرم رنگ و کش دار شوند. کره را اضافه کنید و با همزن برقی بزنید تا یکدست شود. ماست و شیر را اضافه کنید و فقط درحد مخلوط شدن بزنید. آرد، بیکینگ پودر 2 بار الک شده و ایرمیک را اضافه کنید و درحد مخلوط و یکدست شدن بزنید. مواد را داخل قیف بریزید و داخل یوفکا را کمی از مایه خاگینه بریزید و سپس کمی از مواد میانی و بعد مجددا از مایع خاگینه بریزید و درفر در دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 30 دقیقه بپزید.

مواد میانی:

همه را باهم مخلوط میکنیم .

شربت بار :

همه مواد را داخل قابلمه بجز زعفران بریزید و قبل از گذاشتن روی حرارت مرتب هم بزنید تا شکر کاملا حل شود و بعد روی شعله متوسط بگذارید تا به جوش بیاید و ۱۵ دقیقه روی حرارت بماند، زعفران را اضافه کنید و پس از یک جوش بردارید. این شربت را میتوان تا ۳ ماه دریخچال نگه داشت .

 

اشتراک در شبکه های اجتماعی

Submit to DiggSubmit to Google PlusSubmit to LinkedInشبکهدکمه اشتراک گذاری سروش دکمه اشتراک گذاری ایتا

محبوب ترین ها